Gepost door: evalaoh | 1 maart 2011

2 sjaals gebreid

Voor Femke had ik al een sjaal gebreid voor bij haar nieuwe jack. Joost wilde er ook graag eentje, maar niet in hetzelfde patroon als Femke. Ik heb wel dezelfde wol gebruikt, Partner 6 van Phildar in wit, turquoise en grijs en heel donkergrijs.

Ik vind hem leuk geworden, maar het is jammer dat de achterkant minder mooi is door de kleurwisselingen, bij de sjaal van Femke verdwijnt dat in de kabel. Op wintersport heb ik de laatste strepen gebreid en alle draadjes weggewerkt.

Bij de plaatselijke Spar in Zell am Ziller hadden ze een rekje met breiwol en katoen. Mijn man zegt altijd, “bij twijfel kopen” en dus heb ik de “wol” voor een sjaal voor mezelf gekocht, hij past precies bij mijn auberginekleurige skijack, en ook bij mijn nette paarse jas. (3 bolletjes voor € 7,99).

Ik had de juiste maat naalden al bij me dus ik kon gelijk aan de slag. 3 avondjes breien en op de terugweg had ik mijn heerlijke warme sjaal om mijn nek. Wat een grappig spul is het, je breit tussen de bolletjes.

Ik heb ook nog een pakje gemeleerde sokkenwol gekocht, misschien maak ik daar wanten van (of sokken natuurlijk)

Groetjes,

Eva

Advertenties

Responses

  1. waar vind ik die wol aub

    • Ik had de Phildar Partner 6 bij Ricken in Gouda gekocht. Online ook te koop. Die andere kocht ik in Oostenrijk op vakantie.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: