Gepost door: evalaoh | 8 december 2017

Pyjama en nachtpon als cadeau

Onze overburen hebben jarenlang gewacht om hun kinderen te adopteren. Vorige week kwamen ze eindelijk uit Haïti aan. Toen ik ze uit de auto zag stappen als gezin moest ik echt even een traantje wegpinken. Nieuwe kinderen in onze vriendenkring krijgen van mij een zelfgemaakt cadeautje, leeftijd doet er dan niet toe. Ik heb voor het meisje van 7 nachtpon nummer 36 Mockingbird gemaakt. Voor het jongetje van 3 is het pyjama nummer 34 en 35 Night Owl en Stripy legs. Ze komen allebei uit Ottobre 6/2009. Gisteravond heb ik het aan de buurman gegeven. De buurvrouw stuurde vanavond een berichtje dat ze het heel leuk vond, ze hadden nog niet gepast, dus dat is nog even afwachten.


Ik had de stofjes bij Stoffenstraat.be besteld, ze zijn van Megan Blue. Het duurde erg lang voordat ze binnen waren, het bleek dat ze weer teruggestuurd waren door de Belgische post (verpakking blijkbaar opengegaan). Na wat heen en weer mailen kwamen ze gelukkig toch, met een leuke attentie erbij. In de tussentijd wilde ik wel wat te naaien hebben, dus naaide ik alvast van wat restlapjes dit t-shirtje. Het is model 24, Monster Car uit Ottobre 3/2011. Het achterpand is helemaal groen, en het boordje bij de taille was noodzakelijk om genoeg lengte te krijgen. (dit is ook een verlengde maat 98)

Ik heb nog even niet bedacht waar ik nu aan zal beginnen, ik heb nog wat te bloggen en ik ben bezig aan een breiwerk, dus me vervelen doe ik niet.

Groetjes,

Eva


Responses

  1. Wat bijzonder voor jullie buren om na al die jaren hun kinderen in hun armen te mogen sluiten! Wat lief dat jij voor allebei een pyama/nachthemd gemaakt hebt, zullen ze vast heerlijk in slapen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: