Gepost door: evalaoh | 22 mei 2018

Vogue 1351 nummer twee

In het weekend van 13 tot en met 15 april ging ik met de dames van Sancho op naaiweekend in Nunspeet. Hier lees je een verslag over hoe het er dan aan toe gaat.

Ik had bedacht dat ik Vogue 1351 ging maken omdat ik die jurk al een keer eerder naaide en ik hem nog steeds leuk vond. Op naaiweekend werkt iedereen aan haar eigen projecten, er zijn er die met acht nieuwe kledingstukken naar huis gaan en dit jaar wilde ik ook tenminste één ding afmaken. Ook al is het geen wedstrijd natuurlijk. Ik had de stof en voering al geknipt, garen en rits en beschrijving zaten allemaal bij elkaar in een zakje. Oké alles ging helemaal naar wens tot het moment dat ik de jurk paste: van verschillende wijze vrouwen kreeg ik de raad om in het rugpand wat figuurnaden te maken. Goed idee, maar daar ging mijn snelheid. Rijgen, passen, opnieuw rijgen en dit ook weer in de voering. Ik ben blij dat ik het heb gedaan hoor, maar het kost gewoon extra tijd. Zondagmiddag terwijl links en rechts al begonnen werd met opruimen stikte ik snel nog even de zoom erin en hing mijn jurk ook bij de afgewerkte projecten.

 

Ik was niet zo tevreden met mijn zoom, dus ik heb hem de week erna uitgehaald en op mijn gemak een nieuwe zoom gestikt.

Ik dacht dat we meer foto’s hadden genomen, maar blijkbaar niet, ik laat het gewoon hierbij. Het is een fijn jurkje geworden dat ik al gedragen heb.

Groetjes,
Eva


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: