Gepost door: evalaoh | 7 mei 2020

Rokje en top

In januari was ik op naaiweekend in Austerlitz. Er is dan altijd een weggeeftafel. Ik vond er onder andere een lapje glibbersatijn met dierenprint. Ik dacht voor Femke, maar Femke wilde het niet. Henrike was bezig met een leuk rokje met een overslag en een volant, en daar was mijn lapje echt perfect voor. Ik had behoefte aan iets buiten mijn comfort zone, dus de My Image was snel besteld. Ik moest wel een beetje puzzelen om het rokje uit mijn lap te knippen. Ik had 10cm minder dan het patroon voorschreef.  De handleiding van de locker moest er aan te pas komen om de rolzoom te maken, dat was lang geleden! Ik vond ook nog een bijpassende turquoise knoop in mijn knopenblikje. Het stond niet in de beschrijving, maar ik heb het beleg platgestikt en daarna op belegbreedte vastgestikt, dan kan het niet naar buiten piepen.

Ik had ook nog een bijpassende lap turquoise tricot van het Stoffenspektakel van mei vorig jaar. Ik knipte top 117 uit Burda 4-2020. Het leek erg ruim te vallen, dus ik heb maat 38 gemaakt. Hij valt ook lang. Ik vond die gedraaide panden erg leuk. De aandachtige kijker ziet dat het ergens misging.

Hiermee heb ik ook aan mijn eigen uitdaging voldaan dat alle stof van het laatste stoffenspektakel verwerkt moet zijn voordat het volgende spektakel is. Jammer dat de volgende editie op 12 mei niet doorgaat. (Online is genoeg te koop, maar voelen en rondkijken blijft leuker)

Het is echt een setje voor een zonnige vakantie(!)dag geworden.

Groetjes,

Eva


Responses

  1. Gefeliciteerd met je doelstelling, alles opmaken! Het staat je leuk misschien wil Femke het ooit lenen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: