Gepost door: evalaoh | 20 september 2020

Stoffenspektakel 2020

Dit jaar is er in Gouda geen Stoffenspektakel. Normaal gesproken is een markt in de open lucht fijn, maar nu is het een nadeel, want je kunt het aantal bezoekers niet makkelijk controleren. Vandaag ging ik naar een plaats waar het wél doorging, Expo Haarlemmermeer. Ik had vooraf een tijdblok gereserveerd en om 9.30 was ik er. Alles was heel ruim opgezet in een grote hal. Als het wat drukker was bij een kraam wachtte ik even of liep ik later nog even terug. Prima geregeld allemaal. Afgelopen week heb ik een beetje nagedacht wat ik zou willen maken en gisteravond maakte ik een lijstje.

Dit is de buit:

Links zijn tricot stofjes, de bovenste een fijn zwart streepje, misschien voor een jurkje, anders een t-shirt. De onderste twee zijn voor t-shirts (in ieder geval het patroon uit Ottobre 5-2020) die ik wil combineren met een bomber jackje (Ottobre 2-2017) van een lap die ik al had (van de weggeeftafel op een naaiweekend). Het boord wil ik daar ook voor gebruiken (ik hoop dat ik genoeg heb). Voordat ik hieraan kan beginnen heb ik nog voeringstof en een ritssluiting nodig.

Rechts zijn stoffen voor vesten. De rode is voor een soort vestjasje uit Ottobre 2-2013. En de turquoise is voor een vest dat ik al eerder maakte uit Ottobre 2-2015.

De vesten combineren met twee bloezen van Liberty stofjes die ik nog niet heb geblogd (één is ook nog niet af). Het kan zijn dat het turquoise exemplaar richting voorjaar gaat, dat is een viscose breisel. Een impulsaankoop omdat ik de kleur zo mooi vind.

Ik heb nog jeans en stretchstof liggen voor twee broeken, die ook bij dit alles combineren, dus ik kom voorlopig de herfst wel door met mijn projecten. Ik heb er zin in!

Groetjes,

Eva


Responses

  1. Leuk dat je weer goed geslaagd bent om volgens je plan en aantal dingen te gaan maken! Fijn ook dat het zo goed geregeld is op het spektakel, zelf ga ik morgen naar Zwolle.

    • Dank je! Veel plezier in Zwolle Corinda!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: